27 strategier för inkludering

Från Lärarnas tidning 2016-03-18 13:35

Hur undervisar man på bästa sätt elever i behov av särskilt stöd?

Den frågan försöker den nyzeeländske forskaren ­David Mitchell besvara i en bok ­genom att ingående beskriva 27 strategier, med hänvisningar till forskningsstudier som visar att de fungerar. Men också vilka risker som finns med varje metod.

Titel: Inkludering i skolan. Undervisningsstrategier som fungerar Författare: David Mitchell Förlag: Natur & Kultur, 2015

Skriv en kommentar

För att kommentera Lärarnas Nyheters artiklar kan du antingen logga in med ditt konto hos t ex Facebook eller Google (klicka på en av symbolerna här under) eller skapa en enkel inloggning där du anger namn och e-postadress. Klicka på Skapa nytt konto nedan, eller använd inloggningsformuläret om du redan har ett konto.
Annons

Fler nyheter