Praktiska gymnasiet Stockholm slipper vite

Från Lärarnas tidning 2016-02-08 11:18

Skolinspektionen avslutar sin tillsyn av Praktiska gymnasiet Stockholm efter att skolan gjort de förbättringar som myndigheten krävt.

Praktiska gymnasiet Stockholm har förbättrat arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd till elever som behöver hjälp för att klara skolarbetet. Skolinspektionen bedömer därför att huvudmannen Praktiska Sverige AB rättat till de brister som föranledde myndighetens tidigare beslut om vite på 900.000 kronor.  
 
Praktiska Sverige har dock ett flertal viteshot hängande över sig. I pengar handlar det totalt om nära 8 miljoner kronor. 
 
 

Skriv en kommentar

För att kommentera Lärarnas Nyheters artiklar kan du antingen logga in med ditt konto hos t ex Facebook eller Google (klicka på en av symbolerna här under) eller skapa en enkel inloggning där du anger namn och e-postadress. Klicka på Skapa nytt konto nedan, eller använd inloggningsformuläret om du redan har ett konto.
Annons

Fler nyheter