Skriv en kommentar

För att kommentera Lärarnas Nyheters artiklar kan du antingen logga in med ditt konto hos t ex Facebook eller Google (klicka på en av symbolerna här under) eller skapa en enkel inloggning där du anger namn och e-postadress. Klicka på Skapa nytt konto nedan, eller använd inloggningsformuläret om du redan har ett konto.
Svar till Johan Larsson.

Hej Johan och tack för din kommentar. Syftet med artikeln är inte att visa att vi är större än Skolvärlden, utan att Lärarnas tidning ökar sin räckvidd mer än vad Skolvärlden gör. Det tycker vi är roligt och vi hoppas också att tidningens ägare – dvs. Lärarförbundets medlemmar – tycker det.

Vänligen, Niklas Arevik, reporter

Pinsam artikel!

Klart att det är flera som läser Lärarnas Tidning eftersom Lärarförbundet är mycket större än Lärarnas Riksförbund. Ni skryter om en sak som är självklar! Pinsam artikel! Haha herregud vad fjantigt! Gör om, gör rätt!

Annons

Fler nyheter