Metta Fjelkner fortsätter leda LR

Från Lärarnas tidning 2012-05-04 09:48

Metta Fjelkner omvaldes på torsdagen av en enhällig kongress som ordförande för Lärarnas Riksförbund.

Hon har varit ordförande i tolv år och väljs nu för en ny fyraårsperiod. Det fanns ingen annan kandidat till posten.
   – Det är mycket hedrande att få bli omvald. Det viktigaste för oss nu är att förverkliga våra visioner om att skolan ska lyftas och att lärare ska ha bättre löner och villkor, säger Metta Fjelkner i ett pressmeddelande.
   Lärarnas Riksförbunds kongress har också valt Bo Jansson som 1:e vice ordförande.
 

Skriv en kommentar

För att kommentera Lärarnas Nyheters artiklar kan du antingen logga in med ditt konto hos t ex Facebook eller Google (klicka på en av symbolerna här under) eller skapa en enkel inloggning där du anger namn och e-postadress. Klicka på Skapa nytt konto nedan, eller använd inloggningsformuläret om du redan har ett konto.
Annons

Fler nyheter