Bra, men modernare!

Från Förskolan 2016-01-15 09:48
Hej! Har länge tänkt att jag skulle mejla och berömma er. Som relativt ny i yrket måste jag säga att jag har enorm nytta av tidningen Förskolan. Det är så jäkla (förlåt svordomen) kul att läsa om hur andra för­skolor och förskollärare jobbar. En klar favorit i höst var temat om digitalt byggande, lobbar nu stenhårt för att vi ska köpa in en 3D-skriv­are till min förskola. Nu önskar jag mig bara ännu fler bilder i tid­ningen och kanske ett lite modernare uttryck.

Skriv en kommentar

För att kommentera Lärarnas Nyheters artiklar kan du antingen logga in med ditt konto hos t ex Facebook eller Google (klicka på en av symbolerna här under) eller skapa en enkel inloggning där du anger namn och e-postadress. Klicka på Skapa nytt konto nedan, eller använd inloggningsformuläret om du redan har ett konto.
Annons

Fler nyheter